Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Aslihan Gürbüz / Aslihan Gurbuz Cazibe Yahsi Cazibe Emrah Ozdemir Flickr - 16 şubat 1983, çanakkale), türk oyuncu.

Aslihan Gürbüz / Aslihan Gurbuz Cazibe Yahsi Cazibe Emrah Ozdemir Flickr - 16 şubat 1983, çanakkale), türk oyuncu.. Gerçek ismi aslıhan gürbüz olan, genç ve başarılı oyuncu daha önce de pek çok dizide rol aldı. Aslıhan gürbüz,16 şubat 1983, çanakkale, türk, tiyatro ve sinema oyuncusu. Babasının işi sebebiyle küçük yaşta şehir değiştirerek ilkokul eğitimine bursa'da başladı. Yahşi cazibe'nin de cazibe'si olarak tanıdık. Aslıhan gürbüz ben bu kadına hayranım.

2009 yılında yayınlanan bir bulut olsam adlı dizi ile adını duyurdu. Gani müjde ve eşi belma canciğer'le tekne tatili yaparken tekne kaptanı gani müjde nikahlarını kıymıştır. Aslıhan gürbüz ben bu kadına hayranım. 16 şubat 1983, çanakkale), türk tiyatro, dizi ve sinema oyuncusudur. Aslıhan gürbüz, tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu.

Kirmizi Oda Nin Kumru Su Aslihan Gurbuz Un Eski Esini Gorenler Saskina Dondu Hayat Bilgisi Nin Yildizi Cikti
Kirmizi Oda Nin Kumru Su Aslihan Gurbuz Un Eski Esini Gorenler Saskina Dondu Hayat Bilgisi Nin Yildizi Cikti from img3.aksam.com.tr
Aslıhan gürbüz, tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu. Lisede bilgisayarlı muhasebe okuduktan sonra konya selçuk üniversitesi konservatuvar tiyatro bölümünden. Aslıhan gürbüz ile ilgili detaylı bilgi alabilir, kim olduğunu, nereli olduğunu, yaşını ve boyunu 1983 yılında çanakkale'de doğan aslıhan gürbüz, konya selçuk üniversitesi konservatuar tiyatro. Aslıhan gürbüz adlı kişinin biyografisi : Muhasebe okuduktan sonra konya selçuk üniversitesi konservatuar tiyatro bölümünü bitirmiştir. Aslıhan gürbüz, temmuz 2011 yılında oyuncu kerem kupacı ile evlendi. Aslıhan gürbüz üniversite öğrencisi iken son sınıfta büyük bir trafik kazası geçirdi ve 5 ay yatalak bir şekilde yaşadı. Konya selçuk ünversitesi devlet konservatuarı bölümünde tiyatro eğitimi aldı.

Bir bulut olsam'dan önce de goncakaranfil'de görev yapan aslıhan gürbüz o dizide de gonca rolü ile bir bulut olsam'da rol alan ve asiye bulut karakterini canlandıran aslıhan gürbüz m.s.ü.

Gani müjde ve eşi belma canciğer 'le tekne tatili yaparken tekne kaptanı gani müjde nikahlarını kıymıştır. People who liked aslihan gürbüz's feet, also liked Aslıhan gürbüz ile ilgili detaylı bilgi alabilir, kim olduğunu, nereli olduğunu, yaşını ve boyunu 1983 yılında çanakkale'de doğan aslıhan gürbüz, konya selçuk üniversitesi konservatuar tiyatro. Yahşi cazibe'nin de cazibe'si olarak tanıdık. Aslıhan gürbüz, 16 şubat 1983'de çanakkale'de doğmuş,türk, tiyatro ve sinema oyuncusudur. Aslıhan gürbüz, temmuz 2011 yılında oyuncu kerem kupacı ile evlendi. Bir bulut olsam dizisinde ünlendi. Gerçek ismi aslıhan gürbüz olan, genç ve başarılı oyuncu daha önce de pek çok dizide rol aldı. Güzel oyuncu 2011 yılında kendisi gibi oyuncu olan kerem kupacı ile evlenmiştir ve 2014 yılında ikili yollarını ayırmıştır. 2005 yılında 'büyük buluşma' dizisiyle televizyon kariyerine ilk adımını atmıştır. Aslıhan gürbüz, temmuz 2011 yılında oyuncu kerem kupacı ile evlendi. 2011 yılında oyuncu kerem kupacı ile evlenen aslıhan gürbüz, 2014 yılında boşanmıştır. Aslıhan gürbüz adlı kişinin biyografisi :

İşte karşınızda yılların başarılı oyuncusu aslıhan gürbüz! 16 şubat 1982 tarihinde çanakkale'de doğdu. Aslıhan gürbüz adlı kişinin biyografisi : Aslıhan gürbüz star life kameralarına yakalandı. Aslıhan gürbüz ile ilgili detaylı bilgi alabilir, kim olduğunu, nereli olduğunu, yaşını ve boyunu 1983 yılında çanakkale'de doğan aslıhan gürbüz, konya selçuk üniversitesi konservatuar tiyatro.

Aslihan Gurbuz Lay Bava Twitter
Aslihan Gurbuz Lay Bava Twitter from pbs.twimg.com
1982 yılında dünyaya gelen aslıhan gürbüz özellik yahşi cazibe adlı dizide azeri bir kadın olan cazibe karakteri ile gönülleri fethetmeyi. Bir bulut olsam dizisinde ünlendi. Aslıhan gürbüz 16 şubat 1983 tarihinde aslen eskişehirli bir babanın kızı olarak çanakkale'de doğdu. Aslıhan gürbüz adlı kişinin biyografisi : Aslıhan gürbüz, temmuz 2011 yılında oyuncu kerem kupacı ile evlendi. 16 şubat 1983'de çanakkale'de doğmuştur, turgut gürbüz'ün kızı ve ayhan gürbüz'ün kız kardeşidir. Güzel oyuncu 2011 yılında kendisi gibi oyuncu olan kerem kupacı ile evlenmiştir ve 2014 yılında ikili yollarını ayırmıştır. 2011 yılında oyuncu kerem kupacı ile evlenen aslıhan gürbüz, 2014 yılında boşanmıştır.

Aslıhan gürbüz mimar sinan üniversitesi konservatuvar tiyatro bölümünü bitirdi.

Toplam 231 aslıhan gürbüz haberi bulunmuştur. Aslıhan gürbüz oyunculuğu bırakıp köye yerleşti. Aslıhan gürbüz adlı kişinin biyografisi : Aslıhan gürbüz, temmuz 2011 yılında oyuncu kerem kupacı ile evlendi. Aslıhan gürbüz kimdir, aslıhan gürbüz, 16 şubat 1983 tarihinde çanakkale'de doğmuştur. Gani müjde ve eşi belma canciğer'le tekne tatili yaparken tekne kaptanı gani müjde nikahlarını kıymıştır. 5 yaşında babasının işi dolayısıyla, i̇stanbul'dan bursa. Gani müjde ve eşi belma canciğer 'le tekne tatili yaparken tekne kaptanı gani müjde nikahlarını kıymıştır. 16 şubat 1983'de çanakkale'de doğmuştur, turgut gürbüz'ün kızı ve ayhan gürbüz'ün kız kardeşidir. Aslıhan gürbüz star life kameralarına yakalandı. 16 şubat 1983, çanakkale), türk oyuncu. Muhasebe okuduktan sonra konya selçuk üniversitesi konservatuar tiyatro bölümünü bitirmiştir. Aslıhan gürbüz boy kilo, nereli yaşı burcu saç ve göz rengi, bilinmeyenleri.

Aslıhan gürbüz oyunculuğu bırakıp köye yerleşti. Aslıhan gürbüz ile ilgili detaylı bilgi alabilir, kim olduğunu, nereli olduğunu, yaşını ve boyunu 1983 yılında çanakkale'de doğan aslıhan gürbüz, konya selçuk üniversitesi konservatuar tiyatro. 16 şubat 1982 tarihinde çanakkale'de doğdu. Güzelliğine, yeteneğine, ama o gözlerini siyah kalemle vurguluyor ya, o bakışlara bitiyorum.her rolü başarıyla canlandırıyor. Aslihan gurbuz was born on february 16,1983 istanbul, she graduated selcuk university /dilek sabanci conservatory/theatre she is an actress, known for firstly.

Kirmizi Oda Nin Kumru Su Aslihan Gurbuz Un Eski Esini Gorenler Saskina Dondu Hayat Bilgisi Nin Yildizi Cikti
Kirmizi Oda Nin Kumru Su Aslihan Gurbuz Un Eski Esini Gorenler Saskina Dondu Hayat Bilgisi Nin Yildizi Cikti from img3.aksam.com.tr
Aslıhan gürbüz ile ilgili tüm haberleri ve son dakika aslıhan gürbüz haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Gerçek ismi aslıhan gürbüz olan, genç ve başarılı oyuncu daha önce de pek çok dizide rol aldı. 2011 yılında oyuncu kerem kupacı ile evlenen aslıhan gürbüz, 2014 yılında boşanmıştır. Lisede bilgisayarlı muhasebe okuduktan sonra konya selçuk üniversitesi konservatuvar tiyatro bölümünden. 16 şubat 1982 tarihinde çanakkale'de doğdu. Aslıhan gürbüz kimdir, aslıhan gürbüz, 16 şubat 1983 tarihinde çanakkale'de doğmuştur. Muhasebe okuduktan sonra konya selçuk üniversitesi konservatuar tiyatro bölümünü bitirmiştir. 1982 yılında dünyaya gelen aslıhan gürbüz özellik yahşi cazibe adlı dizide azeri bir kadın olan cazibe karakteri ile gönülleri fethetmeyi.

Aslıhan gürbüz, temmuz 2011 yılında oyuncu kerem kupacı ile evlendi.

Aslıhan gürbüz'ün babası eskişehir seyitgazi'lidir. İşte karşınızda yılların başarılı oyuncusu aslıhan gürbüz! Aslıhan gürbüz adlı kişinin biyografisi : Aslıhan gürbüz, tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu. 5 yaşında babasının işi dolayısıyla, i̇stanbul'dan bursa. Aslıhan gürbüz mimar sinan üniversitesi konservatuvar tiyatro bölümünü bitirdi. Muhasebe okuduktan sonra konya selçuk üniversitesi konservatuar tiyatro bölümünü bitirmiştir. 1983 yılında çanakkale'de dünyaya gelen aslıhan gürbüz ve ailesi, eskişehir seyitgazi'li olan. Bir bulut olsam'dan önce de goncakaranfil'de görev yapan aslıhan gürbüz o dizide de gonca rolü ile bir bulut olsam'da rol alan ve asiye bulut karakterini canlandıran aslıhan gürbüz m.s.ü. Şu sıralar da merve karakteriyle ufak tefek cinayetler dizisinin tozunu attırıyor! 1982 yılında dünyaya gelen aslıhan gürbüz özellik yahşi cazibe adlı dizide azeri bir kadın olan cazibe karakteri ile gönülleri fethetmeyi. Kamera karşısına büyük buluşma isimli dizi ile geçti. Aslıhan gürbüz ile ilgili tüm haberleri ve son dakika aslıhan gürbüz haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz.

16 şubat 1982 tarihinde çanakkale'de doğdu asl. Bir bulut olsam dizisinde ünlendi.